Mötesplats Goda exempel 2019

Boka in den 27-28 november 2019 i kalendern! Då är det dags för den uppskattade regionala konferensen Mötesplats Goda exempel på Lindholmen Science Park, Göteborg. Konferensen riktar sig till ALLA som är knutna till en miljömyndighet inom miljösamverkan i Västra Götaland och Hallands län.

Konferensen erbjuder nya tankar och perspektiv, reflektion om hur vi och andra gör och verktyg för utveckling för både dig och din arbetsplats. Den röda tråden är Nu snackar vi Visioner På riktigt!

Du kommer att känna Motivation, Gemenskap och Energi, som du kommer att ta med dig tillbaka till din arbetsplats. Detta är en hållplats på resan mot Det önskade läget som du inte får missa!

Passa på att dela med er av goda exempel från er arbetsplats på denna konferens! I januari kommer miljösamverkan att skicka ut en enkät där ni har möjlighet att tipsa om arbetssätt på den egna eller någon annans arbetsplats. Håll utkik på Miljösamverkan Västra Götaland och Miljösamverkan Hallands webbsidor för projektet. Inbjudan och mer information kommer under 2019.

Vi ser fram emot att träffas!

Projektgruppen för MGE2019

Teres Heidermark, Miljösamverkan Halland
Maria Andersson, Miljösamverkan Västra Götaland
Angelica Nordlund, Falkenberg
Elin Fredriksson, MÖS
Hillevi Upmanis, Länsstyrelsen Västra Götaland
Jenny Hamringe, Laholm
Karolina Walentynowicz, Dalsland
Lena Nilsson, Härryda
Puja Brobäck, Uddevalla
Susanne Carlson, Halmstad
Therese Silow, Svenljunga
Torbjörn Köre, Göteborg

 MGE2019 - Kopia.png

 

 

 

För information om MGE2019 kontakta:
Teres Heidermark 035-17 98 39
teres.heidermark@regionhalland.se

Maria Andersson 010-22 44 333
maria.o.andersson@lansstyrelsen.se